Logeren en vrije tijd


BSO

Confetti biedt op elke doordeweekse schooldag buitenschoolse opvang (BSO). We starten na schooltijd en bieden opvang tot 17:00 uur, of als uw kind blijft eten, tot 19:00 uur. De BSO vindt plaats in het pand aan de Jacob van Houtentstraat 8 in Nijverdal. het pand is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving, wat voldoende mogelijkheden biedt voor zowel rust, als voor leuke activiteiten. Vanuit Confetti vinden we het van belang dat de kinderen en jongeren na schooltijd hun vrije tijd plezierig en zinvol, binnen een goed pedagogisch klimaat, kunnen invullen. Daarnaast is er veel aandacht voor onder andere het (leren) samen spelen en vinden we korte lijntjes met de omgeving van het kind of de jongere erg belangrijk.

Weekendopvang

Confetti biedt elke zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur ‘zaterdagopvang’. Dit vindt plaats op dezelfde locatie als de ‘BSO’; in het pand aan de Jacob van Houtenstraat 8 in Nijverdal. De zaterdagopvang moet vooral een ontspannen en plezierige dag zijn voor het kind of de jongere. We gaan regelmatig een dagje uit, lekker het bos in, of we maken gebruik van alle leuke spelletjes en materialen binnen- en buitenshuis.

Naast de zaterdagopvang is er ook de mogelijkheid tot logeeropvang. Logeren kan tussen vrijdag 17:00 uur en zondag 17:00 uur. De logeeropvang vindt op twee plekken plaats. We logeren ook in het pand aan de Jacob van Houtenstraat 8 in Nijverdal ( waar ook de ‘BSO’ en de zaterdag opvang plaatsvindt). De andere logeermogelijkheid vindt plaats op een nabijgelegen vakantiepark, ‘vakantiepark Hoge Hexel’. Dit vakantiepark biedt voldoende mogelijkheden voor activiteiten, maar is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving. Ook tijdens de logeeropvang is een ontspannen en plezierig weekend wat wij willen bieden. Naast alle leuke activiteiten die we ondernemen, is er ook voldoende ruimte voor rust, zodat ieder weer uitgerust aan een nieuwe schoolweek kan beginnen.

Vakantieopvang

In elke schoolvakantie biedt Confetti dagelijks tussen 09:00 uur en 17:00 uur vakantieopvang. Ook deze tak van de opvang vindt plaats in het pand aan de Jacob van Houtenstraat 8 in Nijverdal. Tijdens de vakanties proberen we zowel mogelijk aan te sluiten bij de (bewuste én onbewuste) wensen van de groep kinderen/jongeren die op dat moment aanwezig is. De ene dag gaan we een dagje uit, de andere dag doen we rustig aan en gaan we knutselen, doen we een speurtocht, of bakken we iets lekkers. Onze creatieve en enthousiaste groepsleiders zorgen iedere dag weer dat iedereen, binnen een pedagogisch klimaat, van zijn of haar vakantie kan genieten.

landal hellendoorn

schaatsen

IMG_3351

IMG_3351

IMG_3351

IMG_3351